Precious moment of my life

Do you like my blog??

Kaki Skodeng :)

Love :)


Wednesday, September 11, 2013

Hapuskan lah..



Bismilahirrahmaniraahim..



Pakwe, makwe, bakal suami, bakal isteri ??
Ramai yang masih lagi mencari2 kan..
Bak kata orang tua, cari lah orang yang betul2 sayangkan kita..
Jangan kita yang terhegeh2 mengejarnya..
Dah jadi macam aku ni ha.. sakit tak tertanggung..

Even dah kawin pun boleh cerai, ni kan pulak aku yang baru nak mengenal dunia cinta ni kan..
Isyh.. isyh.. isyh.. parah..
Bak kata Sheila Hamzah, "patah seribu hatiku".. lalala..
Malas nak nyanyi.. nanti hujan pulak.. :D

Ok la.. dah panjang merepek..
Buat teman-teman aku yang selalu bagi nasihat tu, terima kasih banyak2..
Aku hargai setiap kata2 yang korangg bagi tu.. :)


Pesanan yan paling berkesan buat aku,

...."kalau betul dia sayangkan kau, dia tak kan buat kau macam tu"..

Terima kasih kawan.. kau buat aku tersedar dari mimpi :)

By : Rubiatul Adawiyah.

13 comments:

S.K.A said...

kwan yg baik =) byk bg nasihat..btol 2..cri yg btol2 syg kita..nk cri mmg susah..kenalh berdoa sma..hrap jumpa jodoh yg soleh..

Akmal Halim said...

betul tu..kalau si dia betul2 sayang mesti dia tak kan sampai hati untuk lukakan hati kita kan :)

Cintaku Tihani said...

jodoh ketentuan Illahi

Super Girl said...

dia bukan untuk awak laa tuu , u deserve someone better :)

ID said...

jalan cn..sila tabah awk...

MaWaR RinDu said...

xpa,, nty in shaa Allah ada lg yg lebih baik



moga kita ditemukan dgn yg lbh baik

Pyka Zamberi said...

sabar je laa..at least tak macam Pyka..admire someone diam2 jerr..but it's the best way actually =)

Haikal Blank said...

shit happens. but life must goes on.

mana mungkin kenal manisnya ketawa sebelum kenal sakitnya menangis kan? kahkah

Miss Za said...

siap nyanyi lagi..heehee~
InsyaAllah Allah akan pertemukan jua kita dgn jodoh kita yg sebenar..

chicken_floss said...

Susahnya nak menghapuskan kerana kenangan itu terlalu banyak..sigh only if the memory can be erased..life will not be that hard..

Rubiatul Adawiyah said...

Alhamdulillah. Walau apa pun yang berlaku Allah always be with me :) Kuat semangat, kuatkan hati. Alhamdulillah.

Nur Azwa Edora said...

pernah rsa macam ni jugak.. tapi dulu lah!!memang sakit tau...hurmmm..tapi lame2 cuba cekalkan hati dan kuatkan semangat..kadang2 dari rasa sakit tulah yang mematangkan kita and bila kita akan hadapi sekali lagi benda tu,kita dah tahu cara nak handle benda tu macam mana..kata orang kumpul pengalaman hidup..heee :)

Rubiatul Adawiyah said...

haaa.. sakit kan hati.. dah lama2 ok la tu :) dah, kite dah ok. da tak sedih2.. hmm hmm.. *senyum nampak gigi dah ni :D