Precious moment of my life

Do you like my blog??

Kaki Skodeng :)

Love :)


Friday, October 11, 2013

Selamat Tinggal Johor

Esok last day di Johor. Dan aku?? Ok. Balik rumah la. Apa lagi kan.
Dan dan dan..
Aku???
Harus lah bercuti la dari ber'facebook' , ber'twitter',
dan yang paling penting sekali, mesti la bercuti dari ber'blogging'.
Walaupun jarang post new entry kat blog ni kan. Haha.
Emm..
Nak spent time with family la katekan.
Ma, Abah, Abang, Akak and Adik.
Dan...
Boypren??
Belom jumpa lagii yang berkenan di hati.
Cewaaaahhh !!
Ok. Nampak tak yang aku ni budak baik??
Baik kan? Baik kan? ^_^

*Tapi sebenarnya, aku tak dapat online sebab.. sebab..
 Kat kampung aku mane ada coverage nak online.
*Maklum la, enpon aku tak canggih macam enpon enpon korang's tuh.. ^_^

Sekian saja entry kali ni. Tu je nak cakap.
Ok. Simple kan.

# Dah. Dah. Jangan nak rindu kat aku sangat. *ok. aku sangat perasan ^_^
# Salam Maaf buat semua.
*Daripada budak yang paling comel ni. Comel kan? Comel kan. Lalalala.. ^_^

By : Rubiatul Adawiyah.

4 comments:

Khir Khalid said...

Salam Jumaat.. semoga ceria bersama keluarga ye :)

Time Traveller said...

Semoga selamat dlm perjalanan balik kampung.. dan selamat berbahagia bersama keluarga :D

Nurul Farahizzati said...

bye rubi.. sama la kita.. ala.. zizie ada henfon canggih, tetap xdapat online.. sebab... xde duit nak top up kredit lebih2.. hehehe...

Haikal Blank said...

selamat pulang beb. ;)