Precious moment of my life

Do you like my blog??

Kaki Skodeng :)

Love :)


Monday, December 24, 2012

Kami Buddyzz... Tak kan terpisah..

Assalamualaikum.. Tak jawab dosa, kalau jawab sayang.. 


Al-Kisah...
Kami Students Uitm JB..
Masing-masing datang dari negeri yang berlainan..
Ada yang datang dari JB, Nogori sembilan and Pahang..
Yang Pahang tu kompen la aku kan..
Maklum la.. Jauh beno kena campak.. hehe..

Ni kisah kami..
Kami kawan sejak awal Sem lagi..
Tapi satu jela yang AKU tak dapat rasa time Part 1..
Diorang semua kena g Orientasi..
Then, aku pulak tak dapat join sebab terpaksa daftar kolej lambat..
Sooo... Selamatlah aku daripada Orientasi..
haha..

Soo.. Now.. Bermula lah kisah KAMI..
Kami buddyzz.. Tak kan terpisah..
Ceh.. Ayat.. :)


Lily, Sarah, Ruby, Nora..
Ni masa part 1..
Time ni HBU aku KESATRIA ok.
budak Uitm Tahu la HBU tu ape.. hehe..
Time ni kat JOM HEBOH..
1st time aku g Jom Heboh tau tak..
haha.. JAKUN giler.. :)
Kami Oranges.. Time ni Diner..
Sweet kan pakai jersy time diner.. haha..
Hanim, Ruby, Syu, Sarah..
Bahagia kan time ni? Aten, Farah and Mawar..
cuba la teka.. :D
Tengok la tu.. Pantang nampak camera la diorang ni.. hehe..
Model Uitm JB la kata kan.. hehe..
Modul Part 3 kalau tak silap.. :)
Lupa la.. hehe..
Kami...
Rindu sangat time ni.. :)
Leha dah macam ustazah pulak.. haha..
Mengalahkan banat.. :)
Kami..
Kami buddyzz.. tak kan terpisah.. :)
Ni dekat Kolej..
Kami selalu makan sama2...
Kami buddyz..
Tak kan terpisah.. :P
Ni time gedik2 la kate kan.. huhu..

Alahai.. sweet nya KAMI..
*perasan kejap.. :D
Time ni kat Steam Boat.. Best sangat.. :D
Ni Hanim, Leha, Syu, Banat, Ruby..
Time Diner lorh.. :D
Cantik la korang.. :)
Leha and Banat.. :)
Comel kan..
Dah macam Penyanyi Nasyid lak..
Kan.. kan..

Alahai rindu nye..
Kami dah macam adik-beradik kat sane..
Ni dah macam pertadingan Ratu cantik pulak.. :)
Suka gambar ni sangat..
Hope korang akan jadi kawan aku sampai bila2x ok.. :)


Tunggu time nak balik Bilik...
Tapi sempat lagi bergambar kan.. 

Comel2x la kawan aku ni.. :)

Anis Salwana..
Kat sebelah tu aku.. haha.. :)
Kami kawan sejak part 2, until now..
Sayang kamu la.. :P

Aten Lee.. Comel giler.. :)
Best kalau dapat peluk.. haha..
Macam Bear gitu.. :)
Nora.. My sweet heart..
Kami baik masa Part 1 and part 2..
Skarang da jarang jumpa sebab lain course..
Rindu Nora la.. :)
Sarah.. Komander ok..
Aten.. a.k.a Banat..
Sekarang dah jadi MPP..
Wah.. Good Job syg.. :)
Syu..
Dy la yang selalu jadi cikgu aku dalam Bilik..
Selalu ajar aku bila aku tak paham..
Dy pandai ok..
Cantik pulak tu.. :)

Syu.. Cantik kan?? :)
Leha..
Kurus macam aku je kan..
Wink* Wink*..
Hanim..
Ni pown Cikgu aku jugak..
Dy pown pandai..
Thanks ye ajarkan kite.. :)
Kami.. :)
Syu yang edit.. hehe..

Ni pown syu yang edit kot..
tak sure la.. haha. :D


Nisa..?? try cari yang mane satu.. hehe.. :)

Hanim, Syu, Sarah..
Time ni diorang keluar tak ajak aku..
Sedih2.. hehe.. :)
P/s :

Hanim, Syu, Sarah, Banat, Leha, Anis, Nora, Nisa Atikah, Aten Lee..
Gambar2 korang aku upload kat sini..
Hope korang tak marah la kan aku upload gambar korang kat sini...
Kami Buddyz.. Tak kan terpisah..
Aku harap kita dapat berkawan until Jannah.. Amin..


> Thanks a lot sebab korang sudi kawan ngan aku yang serba kekurangan ni ha..

> Thanks jugak sebab sudi jadi kawan aku time susah & senang..
> Thanks jugak sebab sudi ajarkan aku..
> Thanks sangat ye korang.. :)
* Sebak kejap.. 


Supplier / Edit Picture :
Syu, Banat and Hanim.. :)

By : Rubiatul Adawiyah.

2 comments:

seraa zaim said...

Weeeee.. suka nya tgk pic kamu semua. Beruntungnya dpt kawan, belajar sama2. Hehe! Eh, nak tnya tggi awk brp eh?? Nmpk tall gitu. Hehe ^^

Rubiatul Adawiyah said...

tinggi? tinggi jugak la... 163cm kot.. da lame tak ukur.. hihi.. btw, thanks ya :)