Precious moment of my life

Do you like my blog??

Kaki Skodeng :)

Love :)


Sunday, February 26, 2012

FUTSAL

My first story..

First time nak main futsal ase cam seronok pown ade jugak kan.. emm.. yela.. first time main kan.. dulu aku ni punye la kutuk laki2 yang suke main bola sepak, futsal, bagai ni kan.. al-maklum la.. dulu ex-boy aku ni hantu bola.. tension pown ade gak bile bola lagi peting daripada aku kan.. haha..aku marah bukan ape.. tengok bola bukan best pown... tendang2 bola... pastu berebutkan 1 bola... adoiyyy... xde game lain ke dy nak main... bola... bola.. bola.. ape la sgt kan.. ha... cam2 la pikiran aku dulu.. haha.. kelakar bila aku ingat balik kate2 aku kat dy.. tapi sekarng, aku sendiri yang akan rase camne nak main futsal ni.... so, abaikan dy.. da xpenting pown...

futsal?? sume org tahu futsal tu sepak2 bola, tendang2 bola.. haha.. my first experiene tendang bola.. ase puas bila tendang bola tu kuat2.. tapi bila kena xpe la... ni aku sepak angin,ase malu gler kot.. first game, punye excited aku nak tendang bola, punya la jauh aku amik side nak tendang,tibe2 bola kena tendang ngan pihak lawan.. isyh3... dasyat... aku tendang angin je la time tu.. malu gler seyh budak laki tengok.. haha.. so aku wat 'donno' je la.. peduli hape aku.. haha.. aku main nak enjoy kan, nak dapatkan 1 pengalaman main futsal.. haha.. :)


MUKA EXCITED NAK MAIN FUTSAL..
NI SBELUM GERAK KE PADANG FUTSAL...
CERIA JE.. >.<
Em.... Pas abis game tu... punya la happy kan sebab team aku menang.. ha... team aku lawan team anis la first2... isyh2... nasib baik anos jadi keeper time tu... dapat la menang kan.. haha.. :) da abis game tu, kitorang g la restkan diri.. penat kot main lari2.. tendang2 bola... main tarik2 baju.. haha.. kelakar kan bila perempuan main futsal.. :) perut aku sakit giler.. maklum la... first time main futsal kan.. giiler penat.. terkejut semua organ badan aku ni ha... yela..  mane tak nye... aku ni da la jarang bersenam... tetiba main futsal... abis kejang perut aku ni ha... haha... kelakar seyhh...


banyak halangan & rintangan bila main futsal ni.. aku da la xpandai main futsal.. tetiba game ke-4, bola yang tendang muka aku.. perhh... aku rase cam nak maki2 je org yg tendang bola tu.. tp nak wat cane kan.. adat bermain.. ke-lima2 game, sume team aku menang.. tibe game ke-6, salah sorg team aku kena tendang ngan pihak lawan.. ganas giler dy main.. tu bukan serang bola.. tu kire da serang org! benggang aku time tu sebab xde org nak ganti ( reserve 2org lagi tu xnak main).. so da xde semangat nak main kan.. :( emm.. aku pasrah je la kan.. pas game ke-6 & ke-7, kitorang kalah.. :( tapi team aku dapat masuk final sebab markah tinggi la jugak kan.. haha.. time final pown kitorg kalah sebab xde rezeki kan... xpe la.. walaupon penat, tp seronok kan dapat tendang2 org, tarik2 baju.. haha.. kelakar.. :)

TEAM KICKERS
TEAM SIX SENSE + AKU 
TEAM KICKERS

                                         
                                             TEAM SIX SENSE

TEAM KICKERS

Last sekali team aku kalah.. hahaha.. tapi memang seronok la sebab sakit 1 badan kan.. haha.. tahniah buat yang berjaya... especially pada team Anis Salwana ( JOHAN FUTSAL KATOGERI PEREMPUAN ).. ;)

P/S : Futsal tu best.. :)
: Sape yang kaki bangku tu, cuba2 la main futsal.. baru la nampak HOT siket kan.. haha... :)

2 comments:

yati yusoff said...

ohoi..!! dah jumpa..hahahaha..nice entry.!!..hah.!asal nak chat xboleh plak.geram betul..bako kang kotak chat tuh.!! hahaha..teror ouhh main bola.! ;D

Rubiqtul Adqwiyqh said...

haha... xboleyh chat ke?? ala... kite pown xtaw nak wat cane la.. haha... chat box tu je yang jumpe.. kahkahkah.. :D biase la tu.. org hebat kan... mesti la kalah.. haha.. :D