Precious moment of my life

Do you like my blog??

Kaki Skodeng :)

Love :)


Friday, March 22, 2013

Kami

Kami budak Accounting Part 4.. alamak.. dah senior rupanya kan.. hehe.. tapi tak pe.. kami baik.. tak suka buli adik-adik.. hehe.. First yang best pasal budak accounting ni sebab diorang sangatt la best~!! haa.. tu je.. hehe.. >.<

Ok.. bermula lah kisah kami... 

Dinner ACE'13..
Jejaka handsome kelas kami cuma ada 6 orang je.. :) 


Gugurl kelas aku sangat sporting.. Susah senang bersama.. :) 


Sweet Memories 2013..
Maklum la.. baru sem ni buat dinner kat Hotel kan.. :D 


Bergambar dengan lecturer2.. Lecturer pown sangat sporting.. Kalau kat kampus-kampus besar, susah kot nak bergambar dengan lecturer. Tapi kat kampus kami yang kecik ni la yang dapat merapatkan silaturrahim antara kami.. bersyukur sangat.. :) 


Ni time Part 1 or part 2.. camtu la.. da lupa.. Tapi we still together.. until now.. :) Tapi salah sorang classmate kami pindah Uitm Jengka.. Dia kan budak sport.. Zahin nama dia.. try la cari yang mana 1.. :) 


Kami buat makan2 kat luar 1 class.. Kat Restorant Anggun kalau tak silap.. Makanan dia pown sedap.. Haa.. Jejaka kat depan ni hot2.. Ramai peminat ok... :D 


Candid.. Tapi time ni aku tak sama-sama ngan korang.. :(
Gambar ni pown aku cilok kat facebook.. :D
Rindu korang sangat.. 


Gambar fomal class J3AC1103B.. try la cari yang mana 1 aku.. kalau jumpa bagitau aku eh.. :D 


Time ni trip class ke Palm Resort, senai.. sama-sama dengan En. Filouz.. En. Filouz sangat penyabar, suka melayan perangai anak-anak dia ni, dia baik and sangat sporting ok.. susah nak dapat lecturer camni.. >.< 


Gugurl... Time ni tengah dengar ceramah pasal company Palm Resort, Senai.. Sangat menarik sebab tu kitorang buat trip ke sana.. haha.. >.< 


Dari sebelah kiri, Mien, Farah, Aten Lee, Ruby, Moon, Anis.. korang best sangat.. kepala gila-gila.. suka buat lawak and yang penting korang sangat pandai... selalu ajar aku yang lemah ni.. thanks korang.. *terharu.. >.< 


Ni la kisah kami.. tak menarik mane pown sebab aku tak pandai nak bercerita.. kuikuikui. tapi yang paling penting, korang memang best sangat.. hope lepas pindah Uitm Segamat nanti, kite boleh lagi lepak sama-sama kan.. 


By : Rubiatul Adawiyah.

8 comments:

Faizol Dee said...

amboih... ramainya yg comel2 situ..

Rubiatul Adawiyah said...

kan.. berminat ke?? :P

Harith Iskandar said...

oooo uitm jugak kerrr...gud gud study rajin2 tauuuu :)
ramai yg comei, tp semuanyerrr terlalu muda buat sy, so tgk dari jauh jer la...ekeke :p

Rubiatul Adawiyah said...

In Sha Allah.. doakan kami ye..
haa.. memang ramai yang comel pown.. kuikuikui.. :D
haa.. tengok dari jauh tu lebih afdal.. Alhamdulillah.. :)

Faridzuan said...

Wah, seronoknya! Saya pun nak jadikan Uitm sebagai pilihan universiti untuk sambung degree nanti in sha Allah. Best, best! Dapat jumpa ramai kawan! ^___^

amar daniel said...

waaa meriah nye hehehe...done follow here

Rubiatul Adawiyah said...

Farizuan : wah.. bagus la tu kalau pili Uitm. tapi kena pandai pilih pinjaman la.. Kalau dapat pinjaman Mara, bagus siket sebab kalau result bagus, nanti duit tu jadi biasiswa.. so, xpayah bayar.. :)

Rubiatul Adawiyah said...

Amar daniel : meriah kan.. jom ramai2 masuk Uitmm eh.. *macam kempen pulak.. haha.. :D